DANIEL MÒDOL, regidor d'Arquitectura, Paisatge i Patrimoni: "Jo no estic en contra de Gaudí, estic absolutament a favor de Gaudí. I absolutament en desacord que s'utilitzi el nom de Gaudí per fer aquesta mona de Pasqua. No és perquè sigui dolça o sigui de xocolata, sinó perquè s'està executant un projecte sense plans, en nom de Gaudí i fent servir sistemes constructius absolutament contradictoris amb com s'havia pensat aquest projecte. D'aquí la definició de mona de Pasqua, que reiteraré tantes vegades com sigui necessari."

Mòdol ha explicat aquest dimarts per què considera la Sagrada Família una “mona de Pasqua gegant”. Segons el regidor, “no és perquè sigui dolça o de xocolata, sinó perquè s’està executant un projecte sense plans”. A més, per a Mòdol, la construcció que s’està duent a terme no es correspon a com l’havia concebuda Antoni Gaudí.

La declaració de Daniel Mòdol va sorprendre al plenari d’aquest setembre, quan el Partit Popular va presentar una proposició perquè el govern municipal defineixi com actuarà a l’entorn del temple. El regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni també va titllar la basílica de “pseudoobra”.