Gerardo Pisarello ha explicat que va participar en la darrera reunió del Patronat de la Fundació Mobile World Capital i ha assegurat que “no va haver-hi ni una sola paraula que posi en dubte el compromís” perquè el congrés de mòbils es torni a celebrar enguany a Barcelona.

De fet, Pisarello ha assegurat que tant la GSMA com totes les administracions implicades van fer propostes enfocades a millorar les properes edicions del Mobile a la ciutat. Ara bé, sí que ha acceptat que la GSMA, com tot el sector econòmic, “sempre està preocupada” per com evolucionen les tensions entre Catalunya i l’Estat.

Les ciutats com a centre de la innovació

El primer tinent d’alcalde ho ha dit durant la presentació de la setena Smart City Expo, que tindrà lloc del 14 al 16 de novembre. Segons el director general de Fira de Barcelona, l’edició d’enguany servirà per fer una reflexió sobre “el paper de les ciutats i com han d’afrontar els reptes de forma sostenible” amb la tecnologia.

Per això, el director de l’Smart City Expo ha dit que s’han convidat 90 alcaldes d’arreu del món perquè hi aportin el seu punt de vista i, en aquest marc, s’ha organitzat una xerrada oberta entre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la de Madrid, Manuela Carmena.