“La nova seu del PSC significa un nou inici del partit”. Ho ha afirmat el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, en el marc de la inauguració oficial de la nova seu de la formació catalana al barri del Poblenou. Iceta també ha  defensat el model d’immersió lingüística a Catalunya i l’escola catalana on el català serà sempre el centre de gravetat. “Mai permetrem que es divideixi els nens i nenes per motiu de llengua” ha dit el líder del PSC, que ha afegit que l’objectiu és que els nens acabin l’ensenyament obligatori dominant les dues llengües principals que es parlen a Catalunya.

Miquel Iceta també ha homenatjat la figura de Joan Reventós, fundador del Partit dels Socialistes Catalans i expresident del Parlament. Ha destacat que Reventós, que dóna nom a la nova seu dels socialistes, va ser un home generós que va defensar el federalisme i la unitat i fraternitat al si del partit.

El carrer de Pallars, 191, al barri del Poblenou, acull la nova seu del PSC, després de prop de 40 anys a l’antiga seu del carrer de Nicaragua. Es tracta d’un espai de 3.000 m2 distribuït en tres plantes i un soterrani. També disposa d’un auditori que conserva el nom del dirigent socialista Ernest Lluch.