viatgers vacunats prova negativa

(ACN/redacció) La nova ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, creu que no es pot renunciar a l’ampliació de l’aeroport del Prat perquè suposa “un motor de desenvolupament econòmic” i es compromet a ser “garant” d’una reforma “exemplar“. En una entrevista a ‘La Vanguardia’, l’exalcaldessa de Gavà ha assegurat que tindran una “cura exquisida” amb les qüestions mediambientals.

Les paraules de Sánchez arriben després de les del vicepresident del govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, que ha dit que veu “pròxim” un acord amb Aena per ampliar l’aeroport. En la mateixa línia que la ministra, defensa que és “un projecte necessari i important” per a Catalunya. Mentrestant, la UE insisteix que el projecte no pot afectar “significativament” l’espai natural del delta del Llobregat.

La llei d’Habitatge continua endavant

La flamant ministra també parla de llei d’Habitatge, que diu que “no està enquistada” i que la tiraran “endavant” per “protegir els més vulnerables“. Amb tot, reconeix que els socialistes tenen un “plantejament diferent” al que tenen Unides Podem.

En clau política, ha defensat els indults als líders independentistes per recuperar un “espai de diàleg i convivència” que “altres van dinamitar”. A més, ha assegurat que des del seu ministeri treballarà per corregir dèficits d’inversió a Catalunya dels governs del PP. En aquest sentit ha dit que està convençuda que la transferència de Rodalies es farà enguany.