ernest maragall candidat votacions 27=05/2023

Ernest Maragall ha estat escollit cap de llista per a les eleccions municipals del 2023 amb un 90 % de suports. Esquerra Republicana ha celebrat avui, de 9 a 20 h, la jornada de primàries per escollir cap de llista. Ernest Maragall era l’únic candidat que concorria a l’elecció. La votació estava oberta a la militància i simpatitzants d’Esquerra Republicana – Barcelona i a la militància major de 16 anys del Jovent Republicà de Barcelona.

Un cop finalitzat l’escrutini de les primàries, els resultats han sigut els següents: 476 vots per Ernest Maragall i 55 vots en blanc.

ERC el proclamarà candidat aquest dissabte

La proclamació d’Ernest Maragall com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023 a l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc demà, 28 de maig, i posarà punt final al procés de primàries de la formació republicana.

La proclamació com a alcaldable es farà quan faltarà tot just un any per a les municipals, en un acte obert el 28 de maig al recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc. Hi intervindrà el president d’ERC, Oriol Junqueras, així com el mateix Maragall, que farà el primer discurs com a candidat.

Els consellers Joan Ignasi Elena Teresa Jordà, així com altres membres del partit, assistiran a l’acte per mostrar el seu suport a Maragall.