Castell Montjuïc
Foto: Vicente Zambrano

L’Ajuntament ha donat llum verda a les obres de millora dels espais exteriors d’accés al Castell de Montjuïc, és a dir, l’entrada principal al recinte. Es tracta d’una rehabilitació integral que inclou diverses actuacions per anivellar el paviment, millorar-ne l’accessibilitat i la funcionalitat, i també conservar-ne el valor patrimonial. Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros i començaran aquest gener, amb la previsió que puguin estar enllestides al juny del 2022.

Més facilitats per caminar pel recinte

Les obres de millora es faran a la part exterior del primer recinte de l’edifici, és a dir, a l’espai que hi ha per sobre dels túnels d’entrada al castell. Es col·locarà paviment per anivellar-lo i es millorarà l’accessibilitat perquè sigui més fàcil caminar-hi. Una reforma que potenciarà les instal·lacions, que actualment ja reben una mitjana de 800.000 visites anuals.

A banda de millores en l’accés principal, també es faran actuacions més localitzades com ara rampes d’accés als entorns del pou del Baluard de Santa Amàlia.