La cap de llista del PSC per Barcelona a les eleccions generals del 28-A, Meritxell Batet, ha celebrat que Pedro Sánchez torni a ser president i ha augurat que serà capaç de treballar amb “un govern més fort” perquè compten amb “gairebé 40 diputats més”. La candidata socialista ha celebrat la victòria del PSC i ha confrontat la campanya del seu partit amb la del PP, Ciutadans i Vox.

“Per sobre de la crispació i els insults que alguns han volgut imposar en campanya, els socialistes hem obtingut un clar suport”, ha reivindicat Batet, que ha agraït la confiança dels electors que els han votat “sempre”, dels que “han tornat” i els que els han triat per primer cop.

En una intervenció molt breu des de la seu del PSC al carrer de Pallars, Batet també ha felicitat ERC “pel seu bon resultat”. La candidata ha seguit l’escrutini en una sala privada amb la cúpula del PSC, juntament amb l’alcaldable de Barcelona, Jaume Collboni, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, el secretari d’organització, Salvador Illa, o l’expresident del Govern i senador socialista, José Montilla.

Jaume Collboni, “proper alcalde” de Barcelona

Batet ha celebrat que el PSC ha “gairebé doblat” els resultats a la ciutat de Barcelona i ha avançat que Jaume Collboni es convertirà en el “proper alcalde” de la ciutat. El mateix Collboni ha valorat l’impuls socialista del 28-A i ha afirmat que veu “a tocar” la possibilitat de governar Barcelona.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 28 d’abril” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]