La cap de llista del PSC a les eleccions generals del 28-A, Meritxell Batet, ha insistit aquest dimarts en el risc “que sumin les tres dretes” perquè “seria negatiu per al país que poguessin conformar govern”. Ho ha dit des de l’Hospitalet de Llobregat, on s’ha acompanyat de l’alcaldessa, Núria Marín, a la parada que els socialistes han organitzat per la Diada de Sant Jordi.

Batet s’ha centrat a reforçar la idea del que podria suposar una suma entre PP, Cs i Vox, però ha esquivat pronunciar-se sobre una de les qüestions que, sobretot els comuns, insisteixen a posar sobre la taula, i va quedar sense resoldre del debat de dilluns a RTVE: un possible pacte entre PSOE i Cs.

Així, s’ha limitat a explicar que “hem de garantir que el govern que surti després del 28-A sigui un govern presidit per Pedro Sánchez”, per a la qual cosa, esperen una victòria clara per formar un govern monocolor. Batet ha reclamat que els electors “no corrin riscos” i que evitin un pacte de dretes que “ens portaria 40 anys enrere”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]