La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Carina Mejías, reclama a l’Ajuntament de Barcelona que retiri els llaços grocs que els CDR de Barcelona van penjar davant del Parlament divendres al vespre. Exigeix a la regidora d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz que netegi el parc i en multi els autors. Mejías assegura que l’acció de penjar llaços al Parc de la Ciutadella podria ser considerat un delicte ecològic, segons ha afirmat en un tuit.

Aquest divendres a la nit una setantena de persones es van mobilitzar i van col·locar llaços grocs a les tanques del Parlament com a resposta al fet que Carlos Carrizosa en retirés un de la cambra durant el ple.  La convocatòria es va fer a través de les xarxes socials de diversos CDR, tant de la ciutat com d’altres municipis.

Aquest diumenge al matí el Parc de la Ciutadella, just davant del Parlament, continuava ple de llaços grocs. Un fet que no ha agradat a la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, que ha exigit a l’Ajuntament que els retiri i netegi el parc. A més, Mejías afirma que des del consistori s’hauria de multar les persones que van col·locar els llaços afirmant que es tracti d’un delicte ecològic.

En el tuit, Carina Mejías defensa que el Parc de la Ciutadella ha de ser per a tots i assegura que des de Ciutadans no callaran davant d’aquesta situació.