La presidenta del Grup Municipal de Cs, Carina Mejías, ha reclamat inversions urgents a Trinitat Nova, sobretot en habitatge. La formació taronja avisa que hi ha edificis que esperen ser enderrocats per problemes d’aluminosi des de fa més de 10 anys. Mejías ha visitat el barri al costat d’alguns veïns, que també han denunciat conflictes de seguretat i de convivència. Per això, la líder de Cs hi veu “manca d’acció municipal” de l’alcaldessa.

Als anys 90 es va detectar que alguns edificis de la Trinitat Nova estaven afectats per aluminosi. Això va obligar l’Ajuntament a optar per reallotjar-ne els veïns i enderrocar les finques, però 17 anys després dels primers enderrocs, encara hi ha alguns blocs pendents de desaparèixer. En són exemple els números 55, 57, 59, 61 i 63 del carrer de Palamós.

Després de fer una passejada amb alguns veïns del barri, Carina Mejías ha reclamat al govern municipal inversions urgents perquè, ha dit, “el Pla de barris no està arribant”. En aquest sentit, ha retret a l’alcaldessa Colau que “continua fent molts titulars però a l’hora de la veritat ens trobem manca d’acció municipal”. La líder de Cs també ha advertit que al barri hi ha ocupacions “per part de màfies que després revenen i relloguen els pisos” que havien quedat buits.