La líder de Ciutadans a Barcelona, Carina Mejías, ha recordat aquest dimecres a BTV el que es va aprovar en la comissió extraordinària sobre turisme a instàncies del seu grup i del PSC.  Tots els grups van votar-hi a favor, excepte Barcelona en Comú i la CUP. Es refereix a l’aixecament amb caràcter parcial de la moratòria de llicències turístiques a aquells indrets on no hi ha saturació turística.

Mejías ha volgut respondre així a la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, que dimecres va defensar la legalitat de la moratòria. La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans assegura que han rebut trucades i visites de moltes persones afectades per la moratòria, principalment del districte de Sant Martí, preocupats per les conseqüències d’aquesta decisió. Mejías diu que no entén per què el govern municipal insisteix a dir que la moratòria és viable i conforme al dret.

Preguntada sobre el viatge de Colau a Alemanya per recollir experiències en l’atenció als refugiats, Mejías ha tornat a dir que el troba innecessari. Ha afegit que des del seu grup no es vol contribuir a la política de la gesticulació i les fotos que, a parer seu, caracteritza l’acció de govern de Colau.