JORDI MARTÍ, regidor del Grup Municipal del PSC "No tinc cap ganes de fer una cabriola d'aquest tipus per crític que sigui, i que continuaré sent-ho, amb la direcció del meu partit. Em sembla que cada vegada és més veritat que cada vegada hi ha més exmilitants del PSC gairebé que militants en aquest moment. Els que tenim unes posicions crítiques amb l'actual direcció ens costa molt forjar mínimes majories dins del PSC perquè queda molt poca gent. El PSC s'ha empetitit molt. Si mires les primàries, no han anat bé. La participació ha sigut molt escassa. En la primera volta ens ha votat un 5% dels que ens havien votat el 2011, és a dir, del nostre espai electoral de les últimes eleccions municipals. I a la segona volta un 4% justet, i això és un fracàs."

Jordi Martí, fins ara president del Grup Municipal del PSC, ha assegurat durant l’entrevista al ‘BTV notícies matí’ que no té ganes de fer “cabrioles” i saltar d’un partit a un altre. Martí s’hi ha referit després de les floretes que li han llançat tant l’alcalde Trias, que va assegurar que trobaria mecanismes de col·laboració amb Martí, com del líder d’ERC a l’Ajuntament Jordi Portabella, que l’ha convidat a formar part de les files republicanes. Martí ha insistit que no s’ha plantejat deixar el PSC i que el seu futur implica seguir treballar per Barcelona encara que no sigui des de l’àmbit polític.

“Cada dia hi ha més exmilitants”

Martí ha afirmat que el PSC s’està fent petit i que cada dia són més els exmilitants del partit. El regidor socialista ha assegurat que els crítics tenen dificultat dins del partit per forjar majories perquè “queda molt poca gent”. Durant l’entrevista Martí també s’ha referit a les primàries, que considera un “fracàs” perquè la participació ha estat molt baixa.