Segons Martí, l’alcalde s’ha d’apressar a donar instruccions per tal que la candidatura de Barcelona-Pirineus arrenqui definitivament. “Avui, les possibilitats de la nostra candidatura són més altes que ahir”, ha dit en un comunicat. De fet, creu que en té “moltes”, d’opcions.

El president del Grup municipal del PSC també considera que celebrar uns Jocs Olímpics d’Hivern a Barcelona aportarà beneficis econòmics, però també entusiasme i motivació cap a la societat. Martí ha recordat que el campionat s’articularà a tot Catalunya i que, per tant, la Generalitat hi prendrà un paper important.

Gomà reclama que “s’abandoni la cursa” cap al 2022

El president del Grup Municipal d’Inciativa (ICV-EUiA), Ricard Gomà, pensa completament diferent. Ha afirmat en un comunicat que “la pèrdua dels Jocs per part de Madrid no ha de servir d’excusa ni suposar en cap cas un reforç en l’estratègia dels qui defensen la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d’Hivern 2022″. Des de la formació ecosocialista, s’assegura que la rebutgen “perquè entra en contradicció amb el model de ciutat mediterrània compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic, i perquè s’inscriu en la lògica anacrònica del desenvolupament fet a cop de gran esdeveniment”.