Ernest Maragall (ERC) ha advertit a Ada Colau que “no serem aliats mesells ni dòcils d’un suposat progressisme“. El guanyador de les eleccions municipals ha recordat a l’alcaldessa de Barcelona que ha estat escollida pels vots del PSC i Valls.  “Som aquí per governar. Des de l’oposició, des d’on Valls i Collboni han decidit”, ha manifestat.

Ernest Maragall

Maragall, durant el seu discurs després de la investidura de Colau, ha tingut un record per Oriol Junqueras que recorda que “em va donar la primera empenta a Lledoners fa mesos”. També ha volgut manifestar que “sabrem llegir el que representarà l’absència de Quim Forn i escoltar el soroll de l’ambigüitat”.

Sobre la seva tasca a l’oposició, ha assegurat que “estarem a l’oposició però prendrem la iniciativa, proposarem i denunciarem. Dins i fora de la ciutat”. A més, ha avisat Ada Colau:”No ens allarguin les mans“.

Ernest Maragall

Agraïment al seu germà

Ernest Maragall ha acabat el seu discurs dedicant unes paraules al seu germà, Pasqual Maragall. El cap de l’oposició ha explicat que la seva tasca al consistori tindrà també una petjada d’ell “impregnant amb la mirada de Pasqual Maragall”.