L’alcaldable d’ERC a les eleccions municipals, Ernest Maragall, ha visitat Joaquim Forn a la presó de Lledoners aquest dimarts. Segons ha explicat Maragall, durant la trobada han fet un “debat de fons sobre la ciutat” i també han coincidit a “treballar per definir la unitat d’acció sobiranista postelectoral”. Tot i que Forn encara no ha pres cap decisió, ja fa dies que el seu nom sona amb força per convertir-se en alcaldable del PDeCAT.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Maragall ha dit que, a banda d’ERC i el PDeCAT, també cal treballar per “ampliar la unitat d’acció” amb la CUP i altres forces que apostin per la “llibertat i la democràcia”. En aquest sentit, el republicà ha apostat per incloure-hi “els comuns, com a mínim”.

No a una llista unitària ERC-PDeCAT

Per la seva banda, el portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Jaume Ciurana, ha respost les paraules de Maragall i l’ha instat a fer una llista unitària independentista “per guanyar Barcelona”. Ara bé, Maragall ha tancat del tot la porta a aquesta possibilitat: “El moment de definició del mapa electoral ja ha passat”, ha sentenciat. I ha afegit que “hem de treballar bé cadascú des del seu espai”.