El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, insta l’electorat a triar entre “poder” i “política” el 28-M. “Alguns volen fer callar Barcelona i nosaltres volem fer política”, ha afirmat Maragall, reiterant que algunes candidatures, especialment la del socialista Jaume Collboni, volen “sotmetre” la ciutat a les “ordres” de La Moncloa.

Maragall, acompanyat de la seva candidatura i des del mirador de l’alcalde a Montjuïc, també ha reivindicat ERC com a “l’esperança per a Barcelona”. Assegura que la seva candidatura no són “fums de colors” i que la ciutat “necessita un bon govern compromès”, tot el contrari, pensa Maragall, del que ha tingut Barcelona els darrers quatre anys amb el tàndem Ada Colau i Jaume Collboni al capdavant del consistori.

Si és alcalde, acompanyarà Aragonès a Madrid per demanar un referèndum

En l’última roda de premsa de la campanya, Maragall també s’ha compromès a acompanyar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a Madrid per demanar un segon referèndum.“Hi voldré ser. Ser capital de Catalunya en tota la seva dimensió inclou això”, ha afirmat Maragall, afegint que “recuperarem el rol institucional”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?