Manuel Valls telèfon

Manuel Valls fa campanya a través d’una enquesta telefònica gravada amb la seva pròpia veu. Diversos usuaris de Twitter han explicat que han rebut una trucada del candidat a l’alcaldia, que centra el discurs en la seguretat. “La inseguretat s’ha disparat a Barcelona, els delictes augmenten i són cada vegada més violents”, diu el missatge amb la veu de Valls.

El candidat exposa que l’alcaldessa, Ada Colau, “ha estat incapaç de controlar la situació” i que si ell si és alcalde donarà a la Guàrdia Urbana “la confiança i els recursos que mereix”. Valls també es compromet a posar en marxa una política de seguretat de proximitat a cada barri. En la trucada, el candidat pregunta a l’oient si la seguretat és per a ell poc, molt o mitjanament important. També demana saber si la seva proposta agrada o no.

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha ironitzat a Twitter sobre la trucada de Manuel Valls: “Ha convertit la campanya preelectoral en una distòpia pròpia de Black Mirror”, en al·lusió a la comparativa que David Fernàndez (CUP) feia entre ‘Matrix’ i el Parlament.