Manuel Valls

El president del Grup Municipal de BCN Canvi, Manuel Valls, ha registrat un partit al Ministeri de l’Interior per poder presentar-se a unes futures eleccions catalanes. Ho ha avançat l’ACN i ho han confirmat després fonts de la formació de l’exprimer ministre francès a betevé. La número dos de Valls a l’Ajuntament, Eva Parera, en serà la secretària general. El grup explica que aquest registre obre la porta que Valls s’acabi presentant a les autonòmiques, tot i que deixa clar que la seva voluntat de concórrer-hi encara no està confirmada.

Manuel Valls ha inscrit la marca Barcelona pel Canvi, és a dir, ha optat pel mateix nom que el seu grup municipal. Però la formació apunta que aquest nom pot patir canvis els pròxims dies. Per ara, es desconeix quins perfils podrien concórrer, tot i que fonts del grup de Manuel Valls recorden que tant Valls com Parera poden compatibilitzar els càrrecs de regidor a l’Ajuntament i de diputat al Parlament de Catalunya.

Un altre nom que es coneix és el de Carlos Rivadulla, que serà secretari de Finances i que va ocupar l’11è lloc a la candidatura de BCN Canvi a les eleccions municipals del 2019.