El candidat a l’alcaldia Manuel Valls i Inés Arrimadas, que aspira a ser la candidata de Cs per Barcelona a les eleccions generals, han visitat junts el Mobile World Congress. És la primera vegada que Valls participa en un acte organitzat per la formació taronja, i tant ell com Arrimadas han aprofitat per donar-se suport mutu en els processos electorals que venen.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

“Inés Arrimadas pot comptar amb mi en la campanya de les generals i jo sé que puc comptar amb la Inés per a les municipals”, ha dit Manuel Valls, que ha afegit que “anem junts perquè [ambdues eleccions] són el futur de Barcelona i d’Espanya”. Per això, ha assegurat que faran “una campanya contínua amb el mateix objectiu: Salvar Barcelona”. Per la seva banda, Arrimadas ha refermat el suport de Ciutadans a la candidatura de Manuel Valls i ha sentenciat: “Ell serà el proper alcalde de Barcelona”.

L’únic compromís: Barcelona

Preguntat per la possibilitat de rellevar Arrimadas al Parlament, Manuel Valls ha assegurat que “el més important ara és Barcelona” i que la ciutat “és l’únic compromís” perquè de caure “en mans dels populistes i els separatistes, entraríem en un moment molt greu”. Per això ha reclamat “la implicació de tots” i ha sentenciat que “Barcelona val tota una vida i combats”.