El candidat de Barcelona pel Canvi – Ciutadans a l’alcaldia, Manuel Valls, ha fet la porra de betevé per a les eleccions municipals 2019. L’ex-primer ministre francès pronostica que la seva candidatura guanyarà el 26 de maig amb 11 regidors, una victòria per la mínima sobre Ernest Maragall (ERC), a qui augura un resultat de 10 regidors. Li segueixen BComú (8), PSC (7) i JxC (5). Valls creu que ni PP, ni la CUP ni Barcelona és Capital aconseguiran representació al consistori.

Porra de Manuel Valls (BCN Canvi - Cs)

Manuel Valls va fer la porra de betevé als estudis de la televisió de Barcelona, minuts abans de fer l’entrevista al programa ‘bàsics’.

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

 

Per saber com quedarà constituït l’Ajuntament de Barcelona després del 26 de maig, podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.