L’alcaldable de Barcelona pel Canvi – Ciutadans, Manuel Valls, ha animat els barcelonins a votar tres dies abans de les eleccions municipals del 2019 per “fer fora Ada Colau i el separatisme”. L’ex-primer ministre francès aprofita les darreres hores de campanya per demanar als electors que vagin a les urnes el 26 de maig. “Que reflexionin, que s’ho pensin i que recordin que només ells tenen el destí de la ciutat a les mans”, ha apuntat Valls.

 

En l’últim “street meeting” de la campanya electoral, a la Sagrera, Manuel Valls ha insistit que la seva candidatura és l’única alternativa per evitar un govern de Colau o d’Ernest Maragall. “No hi ha més vot útil que el nostre”, ha dit l’ex-primer ministre francès, que s’ha compromès a fer de Barcelona “la ciutat de sempre” per viure “els millors anys de la nostra història”.

El candidat de BCN Canvi – Cs ha tornat a denunciar la inseguretat que, assegura, hi ha a la ciutat. “Ja n’hi ha prou que hi hagi por”, ha dit el candidat. “Volen continuar amb el desastre d’Ada Colau? Volen que aquesta ciutat tan extraordinària caigui en mans del separatisme d’Ernest Maragall?”, ha preguntat després l’alcaldable als electors.

 

El candidat, que rep el suport de Ciutadans, demana no fer cas de les enquestes i confia que la seva candidatura donarà la sorpresa: “Som els que parlem al cor dels barcelonins”.