Manu Reyes i Núnez Feijoo

(ACN/redacció) El PP ha proclamat aquest dissabte Manu Reyes com a president de la formació a Barcelona. Ha estat en el congrés provincial del partit, que també ha decidit nomenar Josep Tutusaus, alcalde de Pontons, secretari general del PP a la província de Barcelona i que Xavi Cañigueral en sigui el coordinador general.

El congrés s’ha celebrat al World Trade Centre i ha comptat amb la presència del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha clos precisament la trobada amb el nomenament de Manu Reyes, que encapçalava l’única candidatura presentada. L’exalcalde de Castelldefels ha rebut el suport del 93,8 % de les persones que han votat.

En la cloenda del congrés, Reyes ha dit que vol un govern a Catalunya que ajudi la gent i estigui al costat de les persones més necessitades. El nou president del PP a Barcelona ha criticat que, durant la pandèmia, la Generalitat apugés els impostos de successions i donacions.

Reyes ha afegit que, en els propers mesos, les bases del PP han d’atendre les peticions de la ciutadania i “preparar-se” per governar. “Cal que sortim més units i forts que mai, perquè a fora hi ha gent que ens necessita”, ha afirmat.