Dijous 7 és el dia de la manifestació a Brussel·les, jornada en la qual milers de ciutadans aprofitaran per fer sentir el clam a la capital d’Europa contra el context polític actual. La cita va sorgir com a iniciativa ciutadana i s’ha anat ampliant i obrint-se a nous suports d’entitats sobiranistes com l’ANC i Òmnium Cultural, que han acabat convocant la mobilització que tindrà com a lema “Omplim Brussel·les”.

Aquest dimarts, alguns ja han començat a sortir. Ho han fet i ho faran en vehicles propis, en autocars o en avió.

Després de setmanes de preparació i negociació amb l’ajuntament de Brussel·les, les entitats organitzadores han donat a conèixer el recorregut de la marxa del dia 7 per dins la capital belga que, amb el lema “Wake up Europe”, sortirà del parc del Cinquantenari, envoltarà l’edifici de la Comissió Europea, passarà prop del Consell Europeu i del Comitè de les Regions i acabarà davant del parc Leopold, on hi ha el Parlament Europeu.

 

Les xarxes socials són molt actives aquests dies i donen consells de tots tipus als assitents a la manifestació, des de la roba que cal portar segons el moment del dia a Brussel·les, una llista de música que han fet alguns organitzadors per aquells sobretot que tenen un llarg camí en autocar, o també n’hi ha que informen de la situació a Brussel·les. Són aquells que van arribant ja de mica en mica a la capital belga.