Cara a Cara Colau Maragall

Una setantena de persones vinculades al món de la cultura, la societat i la política han signat un manifest unitari per reclamar que Esquerra Republicana i Barcelona en Comú tanquin un acord per governar a l’Ajuntament de Barcelona. Demanen que Ada Colau i Ernest Maragall conformin “un govern fort, d’esquerres i compromès amb els drets civils i democràtics” i destaquen “l’àmplia coincidència programàtica entre Barcelona en Comú i Esquerra Republicana”.

Al manifest afirmen que “aquesta és l’alternativa que garanteix millor la governança de la ciutat” i insisteixen que, tot i que són conscients de les dificultats que suposa, que “negociïn amb generositat i posin la ciutat i la seva gent al centre”.

Entre els signants hi ha persones afins a Esquerra Republicana, com el fins ara diputat al Congrés Joan Tardà -així com els republicans Ruben Wagensberg i Joan Manuel Tresserras– al costat de l’exdiputat de la CUP David Fernàndez, Arcadi Oliveres, de Procés Constituent, o David Companyon, vinculat a EUiA.

 

Manifest

També hi donen suport l’empresari Jaume Roures, el politòleg Jordi Muñoz, l’activista Simona Levi, la jurista Gemma Calvet, l’actor Julio Manrique o els arquitectes Oriol Bohigas, Beth Galí i Itziar González.