Les regidores Marilén Barceló (Cs) i Eva Parera (BCN Canvi) s’han intercanviat retrets, aquest dimarts, en la Comissió de Drets Socials, la primera del mandat. Les dues edils van ser companyes de coalició abans de la ruptura entre la formació taronja i el grup que ara lidera Manuel Valls. Aquesta ha estat l’anècdota d’una comissió breu (no hi havia punts executius) en què diversos regidors s’han estrenat a la Sala Lluís Companys.

Quan s’estava debatent la proposició de Cs (que reclamava un informe sobre pisos i equipaments ocupats il·legalment), Eva Parera ha criticat que la proposta tenia “una redacció un pèl confusa perquè barreja problemàtiques, competències i responsabilitats”. “Queda tot difús”, ha reblat. La proposició no ha prosperat.

comissió Drets Socials

“Agraeixo que vulgui analitzar el redactat de la nostra proposició, en canvi, la seva no la podem analitzar”, ha replicat Marilén Barceló, perquè Barcelona pel Canvi no ha presentat cap proposta a cap de les quatre comissions. Parera s’hi ha tornat i ha explicat que no han pogut fer-ho perquè “fins ahir no vam tenir despatx ni ordinador” i tampoc no tenien accés al programa per presentar iniciatives.

“Som un grup nou i sense estructura del mandat anterior; ja ho farem en les properes comissions”, ha conclòs Parera. La picabaralla dialèctica ha generat cares de sorpresa entre alguns dels regidors i tècnics presents a la comissió.