Fernández Díaz reclama a Trias que aclareixi si ha autoritzat la Generalitat a fer servir el nom de la ciutat en la denominació de Barcelona World i si considera que encaixa en el reglament d’ús de la marca Barcelona aprovat al juliol. Per al president del Grup Municipal del PP, Trias és l’“alcalde-convidat de pedra” mentre CiU fa servir Barcelona tot i que no hi creu ni hi inverteix. De fet, Fernández Díaz reclama a Trias un projecte alternatiu a Eurovegas que generi feina i activitat econòmica a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els socialistes barcelonins també han criticat l’ús del nom de Barcelona en la denominació d’un projecte turístic ubicat al Barcelonès. El president del grup municipal, Jordi Martí i Grau, considera que s’està abusant del topònim de la ciutat i el primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, demana a Trias que preservi el bon nom de Barcelona, tot subratllant que “Barcelona no és un parc temàtic”.

El president de la federació de CDC a Barcelona, Jordi Martí i Galbis, ha qualificat de “lamentable” aquesta reacció de Carles Martí davant d’un projecte que pot situar Catalunya com a líder del turisme europeu. El convergent considera un encert que aquesta iniciativa dugui el nom de la capital de Catalunya, però ha aclarit que els seus promotors “hauran de demanar permís a l’Ajuntament per utilitzar el nom de Barcelona”.