La regidora de Feminismes i LGTBI i número quatre de la llista de Barcelona en Comú, Laura Pérez s’ha dirigit aquest dimecres al candidat d’ERC a l’alcaldia, Ernest Maragall. Pérez critica un vídeo paròdic en què surt el republicà en resposta al reggaeton de Colau ‘Ada is in da house’  i que, segons expliquen des d’ERC, és totalment aliè a l’equip republicà. La cançó qualifica en to satíric Ernest Maragall com un “sugar daddy”. “La cançó ens diu que és un ‘sugar daddy’ i que a les dones ens agraden grans, però li dic que no és un ‘sugar daddy’ ni ens agraden grans“, diu Pérez.

La candidata de BComú diu a Maragall que els agraden “els tímids, els friquis, els ‘pagafantes’, i sobretot, els feministes”. L’actual regidora també ha criticat les formes que els candidats Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC) i Manuel Valls (BCN pel Canvi – Ciutadans) han tingut a l’hora de dirigir-se a Ada Colau en els diferents debats de campanya.

Maragall: “Es desqualifica per si mateixa”

El republicà Ernest Maragall ha respost les paraules de Laura Pérez. En l’acte d’ERC al Centre Cultural Teresa Pàmies, Maragall ha qüestionat “cal fer-ne cap comentari?” i ha assegurat que Pérez “es desqualifica per si mateixa”. També ha lamentat que l’equip de Colau “hagi d’arribar fins a aquest punt per no perdre les eleccions” perquè “sembla increïble que provingui dels qui diuen representar la ciutat”.