L’arquitecta Itziar González ha fet la presentació de les primeres jornades del projecte Parlament Ciutadà, que han tingut lloc a la Facultat de Biblioteconomia de la UB i que s’allargaran fins dissabte. El primer dia també hi han participat l’activista de la PAH Ada Colau; Jordi Garcia Jané; Manolo Tomás, de la Plataforma en Defensa de l’Ebre; Enric Pons, membre de Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, així com Maria Morón.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer el Parlament Ciutadà a la població, així com organitzar comissions de treball perquè al primer trimestre de 2014 es pugui celebrar una Assemblea General Constitutiva del Parlament Ciutadà. A més d’entitats i col·lectius, també s’hi pot participar a títol individual

Aquest dissabte està previst tractar temes com la democràcia participativa, el sistema financer, l’educació o la gestió del territori. Hi participaran diverses entitats, des de Som lo que Sembrem, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la ILP per la Renda Garantida Ciutadana, la Fundació Ferrer i Guàrdia, Ecologistes en Acció, la FAVB o la Xarxa d’Economia Solidària, entre d’altres.