L’espot “És a les teves mans” mostra imatges del que pot ser la cadena humana de la propera Diada, que transcorrerà diferents punts del país. L’anunci publicitari mostra com, malgrat ser una cadena multitudinària, hi ha un buit de persones a les Terres de l’Ebre, per la baixa densitat de població d’aquest punt del territori. En aquest moment del vídeo, una veu fa l’última crida a la població: “Que puguem fer història és a les teves mans. Tu ets imprescindible per omplir les Terres de l’Ebre“.

Els trams de la via que passen per Barcelona es van omplir molt ràpid i alguns barris la ciutat ja han realitzat fins i tot assajos.

Els actors que han participat en el rodatge de l’anunci són Carlos Cuevas; Paula Jornet; Oriol Grau; el cantant del grup ebrenc Pepet i Marieta, Josep Bordes,  i la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell. A més, també hi han participat centenars de voluntaris, que s’han desplaçat fins a la platja d’Arenys de Mar, Girona, Sils, Rupit, el Parc Güell, la Muralla de Tarragona, Tortosa i Poblenou del Delta.

És el segon any que Lluís Danés dirigeix l’espot promocional de les mobilitzacions de l’Assemblea Nacional Catalana. Per la marxa per la independència de l’Onze de Setembre passat, Danés va realitzar l’espot “La pell de brau”, en què es feia una crida a participar a la manifestació a favor de la independència de Catalunya sota el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”.