L’alcaldessa, Ada Colau, ha volgut mostrar el seu suport aquest dilluns a l’expresident de la Generalitat Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau abans que declaressin davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya pel 9-N. “Avui 6-F jo també m’acuso, perquè 9-N som tots”, ha remarcat en una piulada des del seu compte personal a Twitter, on ha defensat que “posar urnes no pot ser delicte en un estat democràtic”. Colau ha afegit una foto seva del 9-N votant.

Qui també ha donat mostres de suport a través de les xarxes socials ha estat el tinent d’alcalde Jaume Asens, que, a més, ha format part de la comitiva que ha acompanyat Mas, Ortega i Rigau fins al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Asens ha assegurat que inhabilitar-los suposaria inhabilitar la democràcia.

Els líders de CiU, Xavier Trias, i d’ERC, Alfred Bosch, també han volgut donar suport als encausats.

Qui també ha opinat sobre el judici del 9-N, ha estat la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Carina Mejias. A través d’un tweet ha defensat que la llei és igual per a tots i que “pressionar els jutges és propi de règims totalitaris”.