GERARDO PISARELLO, primer tinent d'alcalde "És un despropòsit, una proposta absolutament ridícula i perillosa perquè atempta contra la llibertat d'expressió." JOAQUIM FORN, portaveu del Grup Municipal de CiU "Volen prohibir que la gent senti, pensi i s'expressi. Em sembla que és absolutament fora de lloc." JORDI CORONAS, portaveu del Grup Municipal d'ERC "Aquí es comparen estelades amb nazisme, aquí es comparen el desig de llibertat i lliure expressió amb el nazisme. Ens sembla greu." CARMEN ANDRÉS, portaveu del Grup Municipal del PSC "És totalment inoportuna aquesta decisió, qüestionable, molt desencertada i errònia. Per això ens agradaria una rectificació." JOSEP GARGANTÉ, regidor de la CUP Capgirem Barcelona "Es demana que l'Ajuntament rebutgi la prohibició de les estelades, perfecte, cap problema, hi estem d'acord. Demanin al Barça que deixi de portar el nom de Qatar a la samarreta." PACO SIERRA, portaveu del Grup Municipal de C's "Entendemos que mezclar fútbol y política, mezclar deporte y política no es ni saludable ni deseable." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Cuando algunos exhibimos la bandera de España, lo consideran una provocación, una confrontación o un intento de dividir a la sociedad catalana. Creo que éste es un ejercicio de hipocresía."

El regidor de CiU Joaquim Forn ha assegurat que es tracta “d’un fet greu” i ho considera “un atac contra la llibertat d’expressió i les idees” mentre que des d’ERC, Jordi Coronas ha titllat la mesura com una demostració de “l’actitud hostil i colonialista del Govern espanyol envers Catalunya”.

Carmen Andrés, del PSC, ha titllat la prohibició com “una provocació contrària al sentit comú” i ha demanat una rectificació i Josep Garganté, de la CUP, ha reclamat que es demani que també al Barça “que deixi de portar el nom de Qatar a la samarreta”. De la mateixa manera, des del govern municipal, el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello l’ha considerat “un despropòsit i una proposta ridícula que genera un clima de tensió innecessària”.

Ciutadans ha votat en contra de la moció ja que, segons ha explicat el regidor Paco Sierra, estan en contra “de barrejar esport i política”, i Alberto Fernández Díaz (PP) ha acusat l’independentisme “d’utilitzar l’esport per als seus interessos polítics”.