Sòl per equipaments i pisos de lloguer social

A l’Illa Germanetes s’hi construiran 47 habitatges de lloguer per a la gent gran i un equipament sanitari i assistencial, tot al carrer de Viladomat. A la banda del carrer de Consell de Cent hi haurà 35 pisos més i una escola bressol. També hi ha previstos 160 pisos de lloguer a les antigues casernes de Sant Andreu, al passeig de Torras i Bages, destinats a gent gran i joves i inclourà un casal de joves a la planta baixa.

Entre els nous equipaments hi ha un casal d’avis i un altre d’infantil i un espai per a serveis socials. S’ubicaran a lavia Favència amb la Meridiana juntament amb 170 habitatges més de lloguer. A la Marina del Prat Vermell, al carrer d’Ulldecona també hi ha projectats 95 pisos, i 144 més també de lloguer social. A la Trinitat Nova es preveu la construcció de 95 habitatges, al carrer d’Ulldecona, també per a col·lectius amb necessitat d’assistència o ajuda a l’emancipació, i 144 pisos oberts a tota la ciutadania.

Cessió de sòl a la Generalitat

A Vallvidrera, al camí de Mas Sauró s’hi construirà una residència per a persones amb discapacitat psíquica profunda, i al carrer del Consell de Cent, també a l’Illa Germanetes, la Generalitat construirà l’Institut Viladomat.