GABRIEL COLOMÉ, regidor del PSC "En aquests dos anys i mig de mandat no han aconseguit espatllar, de moment, el bon govern socialista dels 32 anys anteriors". XAVIER MULLERAS, regidor del PP "Els principals problemes dels barcelonins són l'atur, la inseguretat i l'atenció social. I això ha de ser l'eix de les polítiques municipals i no pas la independència com sembla ser que és sempre l'objectiu de l'alcalde Trias".

El portaveu del Grup Municipal del PSC, Gabriel Colomé, ha dit que els resultats de l’Enquesta de serveis municipals 2013 posen de relleu la gestió “per inèrcia” del govern de Xavier Trias. “En aquests dos anys i mig de mandat no han aconseguit espatllar, de moment, el bon govern socialista dels 32 anys anteriors”, ha dit Colomé. El portaveu socialista també ha ressaltat que una de les demandes dels ciutadans a l’Ajuntament sigui millorar els aspectes polítics. “Els ciutadans demanen més política i menys autobombo”, ha reblat.

Des del PP, el portaveu del grup municipal, Xavier Mulleras, ha instat el govern municipal a resoldre els principals problemes dels ciutadans que recull l’enquesta, com ara l’atur i la inseguretat. “I això ha de ser l’eix de les polítiques municipals i no pas la independència, com sembla que és sempre l’objectiu de l’alcalde Trias”, ha afegit Mulleras.