Els cupaires no fan cas dels sondejos. De fet, Gibert en fa bandera i recorda que “ni ens la creiem, ni en fem” i destaca que tradicionalment el seu partit ha estat menystingut a les enquestes. En aquest sentit, ha recordat com en eleccions anteriors els sondejos es van equivocar amb la CUP: “El 2012 deien que no hi entraríem i el 2015 ens donaven cinc o sis  diputats” i en van treure 10.

Per això, Gibert s’ha mostrat convençuda que les eleccions els donaran el suport necessari per ser la clau per implantar la República. La cupaire ha tornat a adreçar-se un dels seus principals rivals, Catalunya en Comú – Podem, quan ha explicat per què creu que obtindran un bon resultat: “Hi ha molta gent cansada de les forces d’esquerres que han tingut un paper volgudament ambigu”.

Gibert ha criticat les circumstàncies anòmales en què es fan aquestes eleccions i, en referència a les identificacions de membres de la CUP a Lleida mentre feien campanya, ha criticat que “hem aguantat l’assetjament feixista i la impunitat”. La número 10 dels cupaires n’ha parlat en un acte en què la CUP ha mostrat el suport que té en aquestes eleccions de grups municipals. Són nou candidatures (Rubí, Cornellà, el Prat, Cerdanyola, Ripollet, Sabadell, Llinars, Vic i Sant Pere de Ribes), la majoria de les quals es van presentar a les municipals associades a la CUP.