La regidora de la CUP Capgirem Barcelona Maria Rovira ha titllat el cost del cartell de la Mercè de disbarat, que ha considerat demencial davant de la situació d’emergència social que viuen alguns veïns de Barcelona. La CUP ja havia anunciat el seu desacord amb el disseny del cartell perquè, segons diuen, representa tot allò que no els agrada de Barcelona.

En una piulada a Twitter, Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona, ha denunciat l’alt cost, 14.520 euros, del disseny del cartell de les Festes de la Mercè, que aquest any ha anat a càrrec del dissenyador Xavier Mariscal. Segons la CUP, que s’hi destinin 14.000 euros del pressupost de l’Institut de Cultura de Barcelona, tenint en compte la situació d’emergència i desigualtat que es viu a la ciutat, és un “disbarat demencial”. També consideren que és directament un atac als veïns que viuen una situació de vulnerabilitat.

La CUP ja havia mostrat el desacord amb el disseny del cartell perquè, critiquen, representa tot allò que no els agrada de la capital catalana com, per exemple el turisme, el colonialisme i les referències als Joc Olímpics, que, denuncien, van tenir molts clarobscurs.