ROSER VIME, CUP "Creiem que encara vivim en un moment d'excepcionalitat com ara fa 10 mesos i volem mesures concretes aquest 2016, no en el 2017 com en la majoria de casos proposa Barcelona en Comú perquè la gent creiem que no pot esperar més i per tant, només votarem a favor d'aquelles mesures que realment vagin a transformar la ciutat."

La CUP de Barcelona ha fet una assemblea per decidir el seu posicionament de cara a la votació de la modificació pressupostària del 25 d’abril. Van presentar al·legacions al text original i esperen que l’equip de govern els doni una resposta. De continuar com està ara, no donaran suport al text. “Barcelona en Comú proposa estudis però el diagnòstic ja està fet, volem mesures”, ha dit en roda de premsa la portaveu del partit, Roser Vime.

Els cupaires demanen un “acord de mínims” i ja avisen que no donaran suport a uns pressupostos continuistes. “El govern trobarà mà estesa en totes les mesures per evitar l’empobriment de la classe treballadora. Cal una postura valenta de Barcelona en Comú”, ha afegit Vime. Dilluns coneixeran el posicionament de l’equip de govern i, en funció de la resposta, la CUP decidirà definitivament el seu posicionament en l’assemblea que celebrarà dijous, 21 d’abril.