MARIA JOSE LECHA, presidenta del Grup Municipal de la CUP Capgirem Barcelona "Demanem retornar la gestió i prestació d'aquest servei de Bus de Nou Barris a Barcelona i per suposat subrrogant a tota la plantilla i equiparant els drets de tots els treballadors." JUANJO MARTOS, AV Roquetes "Que seamos Barcelona integrada. Si se abre al mar tiene que abrirse a la montaña y los barrios nuestros son montaña." JESÚS BARRAGÁN, AV Torre Baró "Si se unen estas lineas interiormente del barrio, la parte alta con la parte baja, significa que los vecinos los que sean mayores, discapacidad podran usar."

Les línies quatre línies d’autobús externalitzades són les 80, 81, 82 i 83. Els veïns es queixen de la baixa freqüència de pas i de les múltiples incidències que pateixen. Des de l’AV de Torre Baró, Jesús Barragán, ha demanat que es connecti els barris del nord i els del sud de Nou Barris “sense la volta que fan ara per tot el districte”. Juanjo Martos, de l’AV de Roquetes ha reivindicat que “Nou Barris mereix el mateix servei d’autobús que la resta de Barcelona” i que s’ha de prestar el mateix servei “als barris de muntanya”.

La CUP presentarà aquesta demanda en forma de proposició al proper plenari del mes d’abril, “perquè apel·lem al dret de mobilitat de tots els barris” i a més, “per la internalització dels conductors d’aquestes línies”. En la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat d’aquesta setmana presentaran 800 signatures al govern de ciutadans que donen suport a la iniciativa.