ESTHER VIVAS, cap de llista d'Anticapitalistes "Em vaig acollir al dret de no declarar, a fer-ho davant del jutge, i ara el procés en principi ha de seguir les vies normals que tenen aquest tipus d'imputacions. Nosaltres reivindiquem que és una imputació política i col·lectiva i que nosaltres continuarem amb la campanya de desobediència, desobeint un sistema que no ens representa. Desobeint durant la campanya electoral però sobretot els dies després."

Després de les accions a la Borsa i a la seu de CatalunyaCaixa, els membres del partit continuen amb les accions reivindicatives per explicar les seves propostes i queixes en plena campanya electoral. Aquesta vegada, però, la policia no hi ha intervingut.

Els activistes han exigit als sindicats que siguin més exigents amb les patronals i han proposat a les empreses que optin per reduir les jornades laborals en comptes dels acomaidaments.

Esther Vivas, la cap de llista de la candidatura, imputada per un delicte de violació de domicili públic pels fets a la seu de CatalunyaCaixa, es va acollir ahir al dret de no declarar quan es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Ha dit que espera a fer-ho davant del jutge. A més ha denunciat que es tracta d’una imputació política i col·lectiva i que continuaran amb la campanya de desobediència, perquè el sistema no els representa.