El grup municipal de JxC ha criticat a la plaça de Sarrià, on s’ha de construir la biblioteca del barri, el retard del projecte. Es tracta d’un equipament que fa molts anys que s’està posposant i que inclourà la biblioteca i també les oficines administratives municipals del carrer d’Anglí. Des de Junts per Catalunya han demanat un compromís ferm al govern municipal perquè la construcció de la biblioteca no es torni a posposar.

La història interminable de la Biblioteca de Sarrià

La construcció de la biblioteca havia de començar el gener del 2018, però s’ha anat posposant. La licitació de les obres s’havia de fer a finals de març, però no es va fer per la crisi de la covid-19, i el regidor de Sarrià – Sant Gervasi Albert Batlle va explicar durant l’Audiència Pública del 30 de juny que s’hauria de reprogramar.

Tot i això, va remarcar que el govern municipal està compromès amb la Biblioteca de Sarrià i que la inversió no caurà. Va explicar que es tracta d’una obra emblemàtica i que la inversió va ser aprovada abans de la pandèmia. Per mostrar el compromís del govern municipal amb la biblioteca va anunciar que farien un acte a la plaça de Sarrià el 23 de juliol, el nou Sant Jordi, en què també hi assistirà el regidor de Cultura Joan Subirats.

Quatre regidors i cinc anys prometent la biblioteca

Des de JxC han criticat que el govern municipal faci aquest acte i han reivindicat més fets i menys espectacle. Per això han demanat que es desconvoqui l’acte i que els veïns no hi participin perquè segons ells és una burla a la ciutadania. “Venim de cinc anys de retard, el senyor Pisarello, el senyor Asens, el senyor Daniel Mòdol i el senyor Albert Batlle han promès aquest equipament. Portem quatre regidors i cinc anys prometent una cosa, per tant, ja no calen perfomances aquí a la plaça”, reivindica Jordi Martí, portaveu del Grup Municipal  JxC a Sarrià – Sant Gervasi.