El Grup Municipal de Junts reclama a l’Ajuntament de Barcelona que premi l’accelerador per començar al més aviat possible el projecte de recuperació del Tramvia Blau i la remodelació dels entorns al barri de la Bonanova.

Setembre del 2022, data límit per entregar el projecte executiu

El portaveu del Grup Municipal de Junts, Jordi Martí, ha reclamat que es compleixin els terminis i que s’entregui el projecte executiu aquest setembre, termini màxim per a l’empresa encarregada de fer-lo. D’aquesta manera, l’Ajuntament podrà iniciar l’adjudicació de les obres, que haurien de començar el 2023. El consistori avisa, però, que no s’iniciaran fins després de les eleccions municipals del mes de maig.

Junts denuncia la manca d’inversions al districte de Sarrià – Sant Gervasi, que, segons el partit, queda a la cua en l’assignació de pressupost de la ciutat.

19 milions d’euros per recuperar el Tramvia Blau i remodelar la Bonanova

El projecte d’obres disposa d’un pressupost total de 19 milions d’euros i pretén restablir el servei del Tramvia Blau al barri i canviar la mobilitat d’alguns punts com les places de John F. Kennedy i del Doctor Andreu i el carrer de Bosch i Alsina. Es volen urbanitzar i pacificar aquests espais eliminant-ne part del trànsit.