L'exconseller Josep Rull saludant els veïns i veïnes que l'han rebut a Terrassa
L'exconseller Josep Rull saludant els veïns i veïnes que l'han rebut a Terrassa

(ACN) L’exconseller Josep Rull ha sortit de la presó de Lledoners aquest dilluns per primer cop per anar a treballar en aplicació de l’article 100.2. Ho ha fet a un quart de nou del matí i la seva dona l’ha anat a buscar. Tots dos han sortit junts de la presó i s’han dirigit a l’aparcament, on tenien el cotxe aparcat. Rull treballarà per a l’assessoria legal general de Mútua Terrassa. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar-li l’article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

A través d’una piulada a Twitter, Rull ha manifestat que surt de Lledoners amb “el cap ben alt” i que tot i que no en surt lliure, s’hi sent.

Just després de Rull, també han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que poden anar a treballar i a fer voluntariat.

Més de 200 persones reben l’exconseller a Terrassa

En arribar a Terrassa, Rull ha estat rebut per uns 200 veïns entre aplaudiments i crits de “Llibertat”. Els manifestants l’han seguit amb estelades i pancartes fins a la porta de l’edifici de Mútua Terrassa, on treballarà a partir d’aquest dilluns. L’exconseller es dedicarà a àmbits vinculats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat.