Josep Bou al 'bàsics'

En una entrevista a Europa Press, el president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que té la intenció de continuar a l’Ajuntament: “He vingut per quedar-me”. El líder dels populars està convençut que el PP creixerà en les pròximes eleccions municipals el 2023. És més, diu que intentarà entrar al govern o ser alcalde.

Per a les eleccions municipals, Bou es marca com a objectiu “motivar el constitucionalisme”. Encara que afirma que si arriba a l’alcaldia ho farà afrontant els problemes de Barcelona i no amb la bandera del nacionalisme.

Defensa que la renovació del grup municipal era necessària

Sobre la destitució de tres assessors, Bou ha afirmat que la renovació del grup municipal era necessària i que, malgrat l’oposició dels presidents i secretaris generals del PP en set districtes, no s’ha sentit sol: “Em considero un home dur, molt dur”. Malgrat tot, Bou ha evitat parlar sobre la relació amb Oscar Ramírez, l’altre regidor del PP amb qui han tingut algunes desavinences: “Les coses s’estan arreglant molt bé.”

Això sí, Josep Bou ha reconegut en l’entrevista que els inicis com a president del grup municipal no van ser fàcils. Ha confessat que desconeixia l’administració i el seu funcionament, però afirma haver après. “Ara sóc municipalista i a partir d’ara es notarà. Començaré a moure-ho tot molt i és quan creixerem i tirarem endavant”.