El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, ha visitat tres locals ocupats del barri del Guinardó aquest dimarts al matí i ha aprofitat per conversar amb les persones ocupants i els veïns. En les imatges que ha difós Bou en el seu compte de Twitter se’l veu analitzar l’accés a un dels locals ocupats i com, posteriorment, parla amb una de les persones que hi viuen dins.

Cada dia s’executen gairebé 20 desnonaments a Barcelona malgrat la moratòria

Bou ha assegurat que el seu grup municipal seguirà fent front a l’ocupació a Barcelona i ha denunciat la “permissivitat” del govern d’Ada Colau i del PSC amb les ocupacions.

Segons la formació, la persona que els ha atès darrere la porta de l’immoble ocupat ha reconegut que fa “molts” anys que viu allà i que “tenen tots els subministraments punxats”. De fet, fa més de 15 anys que hi viu. Es tracta d’un immoble de dues plantes on conviuen nou persones.

Bou també ha pogut parlar amb un veí del bloc del costat que ha reconegut que els veïns fan molt soroll, especialment els caps de setmana, quan “munten festes multitudinàries sense respectar el descans dels veïns”.

No és la primera vegada que visita un local amb ocupes

Josep Bou, no fa gaire, al setembre, va visitar un local ocupat del carrer de Pau Alsina (Gràcia). En aquella ocasió la formació també va difondre unes imatges en què Bou s’adreçava al local i parlava amb una de les persones ocupants. En la conversa, es podia sentir com la dona ocupant explicava a Bou que tenien la intenció de quedar-se més temps al local, cosa a la qual el polític va respondre: “Doncs mira, aquí hi ha un problema, perquè la propietat vol utilitzar el local i hi tenen el seu dret”.