El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha reiterat que si és alcalde acabarà amb la venda ambulant irregular a Barcelona. Bou ja va proposar fer una unitat especial de la Guàrdia Urbana per foragitar els manters, i aquest dimecres ha explicat que ha parlat directament amb alguns d’ells.

Des del Portal de la Pau (una de les zones amb més concentració de “top manta”), Bou ha dit que “els vaig dir que han de marxar d’aquí” perquè, argumenta, “degraden la ciutat i fan quelcom que és il·legal”. Preguntat per la resposta que va rebre dels manters, el candidat popular ha dit: “Doncs molt poca cosa perquè no parlaven gaire bé el castellà”. I ha afegit: “Un d’ells em va donar la mà i em va dir ‘vale tío, me ayudarás?'”.

Bou tindrà “sentit cristià” amb els manters

Josep Bou ha dit que “hem de veure què fem amb aquesta gent”, però que si és alcalde no els expulsarà de Barcelona perquè tindrà “sentit cristià” amb ells. L’alcaldable també ha carregat contra la política d’acollida de refugiats de l’alcaldessa, Ada Colau, i de l’alcaldessa madrilenya, Manuela Carmena. Bou ho ha dit al costat de l’alcaldable popular a Madrid, José Luis Martínez-Almeida, amb qui s’han trobat aquest dimecres.