El PP ha organitzat un col·loqui a les Piscines Bernat Picornell amb el periodista esportiu Tomás Guasch i l’exmedallista olímpic Pedro García Aguado, que va ser jugador de waterpolo i actualment és conegut per presentar el programa ‘Hermano mayor’. Des d’allà, Bou ha demanat que la selecció espanyola de futbol torni a jugar a Barcelona o en alguna ciutat de Catalunya, una petició que el seu antecessor, Alberto Fernández, ja va fer en diverses ocasions.

Preguntat sobre els jocs d’hivern, el candidat del PP ha dit que vol que se celebrin a Barcelona però ha advertit que amb el “procés separatista” és difícil que es pugui aconseguir. Josep Bou ha tornat a recordar que Barcelona va perdre l’oportunitat d’acollir la seu de l’Agència Europea de Medicaments i ha dit que la capital catalana ha “d’anar de la mà d’un alcalde que governi per a tothom”.

Pel que fa a propostes d’àmbit esportiu a Barcelona, el candidat ha suggerit cobrir el Velòdrom d’Horta, reformar el Palau d’Esports de Montjuïc i que cada barri tingui unes instal·lacions per fer esport.