Josep Bou ha visitat aquest diumenge el barri de la Guineueta, on els veïns han celebrat el Dia Internacional de la Família amb una festa a la plaça Major de Nou Barris. El candidat del PP ha aprofitat per reivindicar que les famílies puguin escollir el centre i l’idioma (català o castellà) d’escolarització dels fills.

“Si algú ho vol tot en castellà, potser haurà de pagar, però per què no pot ser una mica en cada idioma? Per què no podem aplicar encara que sigui el 25 % en castellà? Aquestes coses s’han de fer. Vol dir normalitzar, ja que quan una família té un idioma matern i la criatura ha d’aprendre un altre idioma, això és perjudicar”

En aquest primer diumenge de campanya de les eleccions municipals 2019, Bou també ha aprofitat per reivindicar una ajuda de 600 euros mensuals per a les famílies nombroses.

Durant l’acte a Nou Barris, el candidat popular ha rebut el suport d’alguns veïns i ha signat alguns exemplars del llibre ‘Barcelona es España. Una conversación con Josep Bou’, de Sergio Fidalgo.

Bou signa llibres