El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, s’ha desplaçat a les portes del Camp Nou per demanar que l’estadi del Barça sigui una de les seus de l’Eurocopa 2021, si finalment el camp de l’Athletic de Bilbao es descarta com a seu. Segons Bou, seria un símbol de “normalitat” que la selecció espanyola de futbol jugués a Barcelona. També ha lamentat que faci 17 anys del darrer cop que al selecció espanyola va jugar al camp del Barça: “Això ha d’acabar”.

Bou considera que seria positiu per l’economia de la ciutat que Barcelona acollís partits de l’Eurocopa. Per això, ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, “que faci el possible perquè així sigui”. També ha apel·lat a “la professionalitat” del nou president del Barça, Joan Laporta, perquè també aposti per cedir el Camp Nou per a la celebració d’aquests partits: “Si cal pujo ara mateix al seu despatx i li plantejo”, ha etzibat.

El president del Grup Municipal del PP ha dit que els beneficis que el Camp Nou sigui seu de l’Eurocopa i que la selecció espanyola pugui jugar-hi són evidents: “Potser pot semblar una provocació, però la normalitat mai provoca, si fos així tindríem un problema molt gran de convivència que ara mateix no existeix. Barcelona és una ciutat cosmopolita”, ha assegurat.

12 països acolliran partits de l’Eurocopa

Fins ara són vuit les seus que la UEFA ha assegurat que acolliran partits amb públic de l’Eurocopa: Sant Petesburg, Budapest, Bakú, Amsterdam, Bucarest, Copenhaguen, Londres i Glasgow. Sobre Bilbao, Roma, Munic i Dublín l’organisme va explicar que donaven temps fins al 19 d’abril perquè els fessin arribar informació addicional sobre l’entrada de públic als estadis. L’Eurocopa, que es va ajornar per la pandèmia, començarà l’11 de juny i acabarà el 12 de juliol.