El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, demana més contundència a Ada Colau per combatre les ocupacions. Assegura que l’alcaldessa “gira la cara” davant d’un fenomen que, diu, perjudica la imatge de Barcelona. De fet, l’acusa d’ajudar-los. “Ha pagat instal·lacions elèctriques i ha abonat consums d’energia a gent que ha comès un acte il·legal”, ha lamentat.

Josep Bou ha dit textualment que Barcelona “no pot convertir-se en el parc temàtic dels ocupes”. Per això ha defensat la proposta de llei presentada pel president del PP, Pablo Casado, al Congrés dels Diputats. És un text que proposa desallotjar els ocupes en un termini d’entre 12 i 24 hores i condemnar-los a penes de fins a tres anys de presó. “Amb aquesta llei podem frenar i solucionar l’ocupació a Barcelona”, ha justificat Bou.

També proposa crear una eina perquè els veïns i els comerciants puguin denunciar ocupacions de forma anònima. D’aquesta manera, diu Bou, la Guàrdia Urbana i els serveis socials podran actuar de forma “immediata”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els candidats a l’alcaldia de Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

El candidat del PP també s’ha referit a l’ús del logo de l’Ajuntament de Barcelona per part d’España Global sense el permís del consistori. “De Barcelona no es pot apropiar ningú: ni del logo ni de res. Els polítics han de saber que no poden ficar la mà a Barcelona. Que deixin créixer els empresaris “, ha dit Josep Bou.