El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha criticat la reforma de l’avinguda Meridiana que s’està fent entre Glòries i el carrer de Mallorca. “Passo cada dia per allà —en cotxe— i és un patiment”, ha afirmat. En un debat al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, Bou ha criticat que s’atenguin les demandes dels veïns per pacificar la via: “Un carrer tan important com la Meridiana no pot ser dels veïns”.

Josep Bou ha posat en el mateix sac l’avinguda Diagonal. Per això, ha rebutjat també la connexió del tramvia per evitar la pèrdua de carrils per al transport privat. “No només els veïns hi tenen coses a dir”, ha valorat Bou, que ha dit que en carrers menys transitats sí que es poden atendre les demandes veïnals. En el cas de la Diagonal, el candidat del PP ha apostat pel bus elèctric amb la línia D30 perquè considera que “el tramvia no és una prioritat”.

Josep Bou PP

Rebuig a un peatge d’entrada a la ciutat

En ple debat sobre quines mesures prendre per reduir la contaminació, l’alcaldable del PP ha rebutjat un peatge d’entrada a la ciutat, com estudia el govern municipal“Vull una ciutat oberta”. Josep Bou s’ha mostrat partidari de conscienciar els ciutadans perquè facin servir el transport públic, construir aparcaments dissuasius a les estacions ferroviàries fora de Barcelona i apostar pel vehicle elèctric.

Bou ha dit que el preu del bitllet senzill i de la T-10 “és una barbaritat” i que l’Ajuntament hauria de fer un esforç econòmic per compensar-ho. Tot i això, ha dit que ell es mou en cotxe perquè viu fora de Barcelona, però ha insistit que si hi visqués faria servir el transport públic. Si pot governar, ha promès un “pla de renovació de voreres” i l’ampliació de la ronda del Litoral al Morrot.