El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha iniciat oficialment la campanya per a les eleccions municipals del 2019 des de la Casa Capell, a Gràcia, i ho ha fet amb un agraïment al Grup Municipal del partit: “He trigat molt a dir això, però ho faré. Agraeixo la feina del Grup Municipal del PP en els últims anys”. A l’acte hi havia també el seu antecessor, Alberto Fernández Díaz, acompanyat de l’exregidora Àngels Esteller, a qui Bou ha saludat en entrar a la sala. Això sí, ha estat una salutació breu, de menys de cinc segons, a tots dos.

Inici campanya josep bou

Una de les coses que ha destacat el candidat ha estat la quantitat de membres independents de la seva llista, molts d’ells, ha assegurat, empresaris i persones que provenen de teixits associatius. Per Bou, si el PP no entra a l’Ajuntament, Barcelona quedarà “coixa” i sense la representació d’un espai de centre dreta liberal.

Una “BCN lliure”, el lema de la campanya de Bou

Envoltat de gairebé un centenar de simpatitzants i militants del PP, Bou s’ha compromès a aconseguir una Barcelona lliure de “populismes, de manters, de separatistes i de llaços grocs”. En aquest sentit, l’alcaldable ha advertit als partits independentistes que “es deixarà la pell” perquè Barcelona no es converteixi en la capital de cap república catalana. Bou ha repassat alguns dels punts clau que marcaran la seva campanya, sota el lema “BCN lliure”, com és la lluita contra la inseguretat i la protecció del comerç local.

Per acabar l’acte, acompanyat del president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, i els seus companys de candidatura, Bou ha presentat oficialment el seu cartell de campanya que porta el lema central del PP: “Centrats en el teu futur”.